Veranda rolluik

Maak van uw veranda een wintertuin.

Het hele jaar genieten van het buitengevoel, dat is mogelijk met een transparant veranda rolluik van Front Security.

Dit rolluik geeft beschutting en maakt van de veranda een serre zodat u ook in de winter of bij het eerste voorjaarszonnetje al van uw tuin kunt genieten!

Daarnaast zorgen deze transparante rolluiken voor een prima inbraakwering, het hele jaar door.

Deze foto's geven een beeld van de mogelijkheden, wilt u meer informatie? info@frontsecurity.nl

 veranda zonder rolluikveranda met gesloten transparant rolluik

vooraanzicht verandaoude situatie, zonder rolluik

                                                                                       oude situatie

 

Nieuw: Cubola terrasoverkapping

De Cubola is ontstaan uit praktische noodzaak om beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. Dit systeem kan zowel vrijstaand, aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd. Het doek loopt volledig horizontaal, waarbij het bovendien volledig uit het zicht verdwijnt wanneer men de zon niet wil weren. Indien gewenst kan het doek ook in een variabele hoek gesteld worden om bv. laagstaande zon te weren of regenwater af te laten lopen. De Cubola kan oneindig aan elkaar gekoppeld worden zodat grote oppervlakten kunnen worden afgedekt. Dit maakt het tot een ideaal zonweringproduct voor (school)pleinen en horecagelegenheden, waar bescherming tegen hinderlijke zon en schadelijke UV-straling gewenst is.
 
Bij restaurant TOV in Schagen hebben wij drie Cubola's naast elkaar geplaatst.De eerste foto laat het doek geheel horizontaal zien, de tweede foto geheel open. Bij de derde foto is het doek deels verticaal gesloten.

Cubola, doek geheel horizontaalCubola, doek geheel geopend

 doek deels verticaal