Aluminium Rolluiken

Front Security B.V. heeft 2 soorten inbraakwerend aluminium rolluiken in zijn productenpakket. 
Aluminium rolluiken worden vooral toegepast door de combinatie van het fraaie uiterlijk en de uitstekende inbraakwerende eigenschappen. Een aluminium rolluik is tevens een goed alternatief voor een stalen rolluik op plaatsen waar snel corrosievorming optreedt of behoefte is aan een chique uitstraling. 

Het eerste type aluminium rolluik is gebaseerd op het Front Vision® rolluik systeem. Het elektrisch bediend rolluik is opgebouwd uit geëxtrudeerde aluminium lamellen welke onderling zijn verbonden door aluminium scharnierstrippen. Omdat de lamellen reeds voorgevormd zijn ontstaat er een kleine oproldiameter.

Aluminium Rolluik Aluminium Rolluik detail 
Bekijk hier het fotoalbum

De geleiders zijn uit geëxtrudeerd aluminium vervaardigd en zorgen, in combinatie met de stalen consoles en de standaard staalverzinkte kast,voor een stevige constructie. Alle aluminium onderdelen zijn standaard zilvergrijs geanodiseerd en geven het rolluik een bijzonder mooie uitstraling. Tevens is het mogelijk om het gehele rolluik of alleen de geleiders en omkasting te voorzien van een poedercoating in RAL kleur naar keuze. 

Klik hier voor de brochure over Rolluiken.

Al onze producten worden op maat gemaakt. Prijzen zijn afhankelijk van de maatvoering en bijkomende opties ( bijv. omkasting, besturingen en beveiligingen ).
Klik
hier voor een vrijblijvende offerte of neem contact op met Front Security B.V. en ontvang een specifieke prijs opgave.
    

Het is mogelijk om dit aluminium rolluik (met de nodige aanpassingen en verzwaringen) te bestellen als KOMO geattesteerd rolluik. Het door het SKG geteste rolluik voldoet dan aan de totaal klassering 3 volgens NEN 5096 ( 5 minuten inbraakvertragend ) en voldoet daarmee automatisch ook aan de klasse 2 van de ENV 1627.

Klik
hier voor meer informatie over het aluminium rolluik geleverd onder KOMO-attest. 


Het tweede type aluminium rolluik uit het produktenpakket van Front Security B.V. is het FS-B60 aluminium rolluik.
Dit type rolluik bestaat uit dubbelwandig geanodiseerd aluminium lamellen welke in elkaar worden geschoven. De dekbreedte van deze lamel is 61mm.


B60 Aluminium Rolluik      Profiel B60 Aluminium Rolluik 

Door de dubbelwandige constructie is dit rolluik zeer sterk en uitstekend geschikt als inbraakwerend rolluik.
Het B60 aluminium rolluik kan wanneer gewenst in alle RAL kleuren worden geleverd. 
Het rolluik wordt standaard compleet geleverd met staalverzinkte consoles, as met buismotor en solide geanodiseerd aluminium 
geleiders. Desgewenst wordt het rolluik afgewerkt met een staalverzinkte omkasting. 

Al onze producten worden op maat gemaakt. Prijzen zijn afhankelijk van de maatvoering en bijkomende opties ( bijv. omkasting, besturingen en beveiligingen ).
Klik
hier voor een vrijblijvende offerte of neem contact op met Front Security B.V. en ontvang een specifieke prijs opgave.

Klik hier voor de brochure over Rolluiken.Foto Album
Klik op de foto voor een uitvergroting. Navigeer door de foto's door te klikken op ''Next'' en ''Prev''.