Aluminium Rolhekken

Aluminium rolhekken zijn een goed alternatief voor stalen rolhekken op corossiegevoelige locaties. Tevens biedt het aluminium rolhek een fraai uiterlijk en tegelijkertijd uitstekende inbraakwerende eigenschappen. 

 Aluminium Rolhek        Aluminium rolhek detail

Het aluminium rolhek van Front Security B.V. is vervaardigd uit het Front Vision® systeem.
Waar bij stalen rolhekken schakels worden gebruikt voor de verbinding tussen de buizen, worden er bij het aluminium rolhek geëxtrudeerd aluminium lamellen gebruikt. Deze lamellen worden verbonden door aluminium scharnieren. De afstand tussen de lamellen kan naar wens worden besteld. Dit geldt ook voor de breedte van de aluminium lamellen.

Standaard zijn de aluminium lamellen, scharnieren en geleiders geanodiseerd wat een fraai uiterlijk geeft. Wanneer het gewenst is kunnen de onderdelen of het gehele rolhek worden gecoat in een RAL kleur naar keuze.

Klik hier voor de brochure over Rolhekken.


Al onze producten worden op maat gemaakt. Prijzen zijn afhankelijk van de maatvoering en bijkomende opties ( bijv. omkasting, besturingen en beveiligingen ).
Klik hier voor een vrijblijvende offerte of neem contact op met Front Security B.V. en ontvang een specifieke prijs opgave.